Om oss

Verksamhet och historia

SanMix är ett saneringsföretag i Moholm och Skövde, med hela Skaraborg som arbetsområde. På programmet står sanering av brandskador, vattenskador, och mögelskador, liksom även klottersanering och andra former av avancerad rengöring. Vi sanerar, ozonbehandlar, spärrmålar, river och återuppbygger – kort sagt, det mesta du kan tänka dig utom skadedjurssanering, som kräver en helt annan expertis.

SanMix grundades 1997 och är sedan länge en etablerad samarbetspartner till försäkringsbolag, kommuner och fastighetsbolag inom verksamhetsområdet. Bolaget var mellan 2014 och 2023 ett dotterbolag i Skaraborgs Städ-koncernen. Under våren 2023 förvärvades Skaraborgs Städ-koncernen av Coor. Det gör att vi nu även kan erbjuda heltäckande facility management-tjänster.

Våra erfarna tekniker rycker snabbt ut för att besiktiga skador, med jour både kvällar och helger. Vi har rejäla tekniska resurser för att lösa dina problem, med saneringslokaler på över 1000 kvadratmeter och goda kontakter med specialister för de allra största utmaningarna. Ju snabbare vi blir inkopplade efter en skada, desto större är möjligheterna att begränsa konsekvenserna. Kontakta därför oss så snart du misstänker att en skada kan ha inträffat!

Om Coor

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom fastighetsservice, arbetsplatsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, Aibel, DNV, Equinor, ICA, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten), Saab, Alleima, SAS, Telia Company, Vasakronan och Volvo Cars.

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se.