Om oss

Verksamhet och historia

SanMix är ett saneringsföretag i Skövde, med hela Skaraborg som arbetsområde. På programmet står sanering av brandskador, vattenskador, och mögelskador, liksom även klottersanering och andra former av avancerad rengöring. Vi sanerar, ozonbehandlar, spärrmålar, river och återuppbygger – kort sagt, det mesta du kan tänka dig utom skadedjurssanering, som kräver en helt annan expertis.

SanMix grundades 1997 och är sedan länge en etablerad samarbetspartner till försäkringsbolag, kommuner och fastighetsbolag inom verksamhetsområdet. Bolaget är sedan 2014 ett dotterbolag i Skaraborgs Städ-koncernen. Detta gör att vi även kan erbjuda heltäckande bygg- och industristädtjänster.

Våra erfarna tekniker rycker snabbt ut för att besiktiga skador, med jour både kvällar och helger. Vi har rejäla tekniska resurser för att lösa dina problem, med saneringslokaler på över 1000 kvadratmeter och goda kontakter med specialister för de allra största utmaningarna. Ju snabbare vi blir inkopplade efter en skada, desto större är möjligheterna att begränsa konsekvenserna. Kontakta därför oss så snart du misstänker att en skada kan ha inträffat!

Om Skaraborgs

Skaraborgs Städ är en Svanenmärkt totalleverantör av skräddarsydda tjänster inom städservice, fastighetsskötsel, hemservice, industristäd, specialservice samt närliggande tjänster.

Skaraborgs Städ är ett familjeföretag som nu är inne på sitt femte decennium sedan starten på 1970-talet. Med stadig tillväxt tack vare goda och långsiktiga kundrelationer har de blivit en ledande aktör över stora delar av Götaland med över 700 medarbetare – men ändå alltid med en stark lokal förankring på alla verksamhetsorter. Skaraborgs Städ är Auktoriserat Serviceföretag och rikstäckande genom medlemskap i Servicecompagniet Svenska AB. Läs mer på skaraborgs.se.